Rotan spiegel 50cm 3

Tips voor aankoop van een spiegel

Nordic Style® heeft een groot assortiment met spiegels. Als je op zoek bent naar een spiegel, zijn hier enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van je aankoop:

  1. Bepaal het doel van de spiegel: Wil je een spiegel om jezelf te bekijken of wil je er een decoratief element van maken? Het doel van de spiegel kan invloed hebben op het formaat, de vorm en de stijl die je zoekt. De Nordic Style® Boogspiegel is een goed voorbeeld van een decoratief element.

  2. Kies de juiste grootte: Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor de ruimte waarin je de spiegel wilt ophangen. Een te grote spiegel kan een ruimte overweldigen, terwijl een te kleine spiegel niet goed tot zijn recht kan komen. 

  3. Overweeg de vorm: Spiegels zijn er in verschillende vormen, van rechthoekig en rond tot ovaal en vierkant. Kies een vorm die past bij de stijl van je interieur en die ook functioneel is voor het doel van de spiegel.

  4. Maak een keuze uit een wandspiegel of een staande spiegel. Al onze staande spiegels kunnen ook aan de wand worden bevestigd.

  5. Kies het juiste frame: Het frame van de spiegel kan het uiterlijk van de spiegel bepalen. Kies een frame dat past bij de stijl van je interieur en dat ook duurzaam en van goede kwaliteit is, zoals onze Nordic Style® spiegels met een aluminium frame

  6. Wanneer je geen frame wenst om de spiegel heen, zijn er ook frameless spiegels. Deze hebben een mooie geslepen spiegelrand. Zo hebben wij de frameless boogspiegel in ons assortiment

  7. Overweeg de verlichting: Als je de spiegel gebruikt om jezelf te bekijken, kan de verlichting rond de spiegel belangrijk zijn. Overweeg verlichting die je gezicht op een flatterende manier verlicht, zoals sfeerverlichting of led-verlichting rond de spiegel.

  8. Kijk naar de kwaliteit: Kijk naar de kwaliteit van de spiegel zelf. Een goede spiegel is helder en vertoont geen vervormingen. Controleer ook of de spiegel stevig en veilig is bevestigd. De spiegels van Nordic Style zijn veilig en zijn behandeld met een explosionproof wrap aan de achterzijde van de spiegel. Daarnaast is de spiegel verstevigd met een hardboard plaat aan de achterzijde. De spiegel zit stevig in zijn frame.

  9. Houd rekening met de prijs: Spiegels zijn er in verschillende prijsklassen. Houd rekening met je budget en kies een spiegel die past bij de kwaliteit en stijl die je zoekt.

Over ons

Socials

Blijf op de hoogte van Nordic Style®

Keurmerk webwinkel
CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Add to cart