Over Nordic Style®

Unieke Nordic items

Nordic Style® is het vooraanstaande merk in interieurdesign voor Nordic spiegels en andere Nordic items. Ons assortiment is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in eigen beheer, waardoor elk product uniek is en is geïnspireerd door de prachtige Nordic esthetiek.

Rust in je interieur

Wat wij graag willen bereiken met onze collectie is dat je jezelf thuis voelt en je kan bewegen in alle rust. Daar komen namelijk de mooiste ideeën uit voort. Zo is ook onze eigen lijn met Nordic interieur items ontstaan. De belangrijkste plek is thuis. Hier kom je tot rust en kan je helemaal jezelf zijn. Nordic Style® brengt rust in je interieur. Pure items in een lichte kleurstelling. Met de collectie van Nordic Style definieer je jouw gevoel van thuis. 

 

 

Waarom Nordic Style®?

Unieke items

Tegen een eerlijke prijs

Mooie kwaliteit mag wat kosten. Iets wat ook goed verklaarbaar is. Toch maken wij er bij Nordic Style® een uitdaging van om onze mooie items tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Dit doen wij door onze indirecte kosten van onze online woonwinkel zo laag mogelijk te houden.

Snelle levering

Voor 15.00 uur besteld, direct verzonden

Leuk dat je bij ons iets moois hebt besteld. Wanneer de bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is, zullen wij jouw bestelling direct in behandeling nemen, zodat de vervoerder deze bij ons kan komen ophalen en op afspraak bij jou kan afleveren.

Gratis bezorging

Snel en netjes thuisbezorgd

Naast dat je bestelling snel wordt geleverd, rekenen wij ook geen bezorgkosten.

CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 12 reviews.
Add to cart