Over Nordic Style

Unieke Nordic items

Nordic Style® is een online woonwinkel met een unieke collectie Nordic items. Het assortiment bestaat uit een grote collectie Nordic spiegels. Daarnaast hebben wij  een aantal items die door ons in eigen beheer zijn ontwikkeld. Net even anders, maar met de Nordic inspiratie. 

Rust in je interieur

Wat wij graag willen bereiken met onze collectie is dat je jezelf thuis voelt en je kan bewegen in alle rust. Daar komen namelijk de mooiste ideeën uit voort. Zo is ook onze eigen lijn met Nordic interieur items ontstaan. De belangrijkste plek is thuis. Hier kom je tot rust en kan je helemaal jezelf zijn. Nordic Style® brengt rust in je interieur. Pure items in een lichte kleurstelling. Met de collectie van Nordic Style definieer je jouw gevoel van thuis. 

 

 

Waarom Nordic Style?

Unieke items

Tegen een eerlijke prijs

Mooie kwaliteit mag wat kosten. Iets wat ook goed verklaarbaar is. Toch maken wij er bij Nordic Style® een uitdaging van om onze mooie items tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Dit doen wij door onze indirecte kosten van onze online woonwinkel zo laag mogelijk te houden.

Snelle levering

Voor 15.00 uur besteld, direct verzonden

Leuk dat je bij ons iets moois hebt besteld. Wanneer de bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is, zullen wij jouw bestelling direct in behandeling nemen, zodat de vervoerder deze bij ons kan komen ophalen en op afspraak bij jou kan afleveren.

Gratis bezorging

Vanaf het bedrag van 50 euro

Naast dat je bestelling snel wordt geleverd, rekenen wij ook geen bezorgkosten. Dit geldt voor een bedrag vanaf 50 euro.

Over ons

Socials

Blijf op de hoogte van Nordic Style®

CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12 reviews.
Add to cart