Zakelijk kopen voor verschillende sectoren:

Als eigenaar of manager van een kantoor, hotel, kapsalon of kledingwinkel, is het belangrijk om een partner te hebben die met je meedenkt. Nordic Style® is een betrouwbare leverancier van spiegels en andere Nordic items, en biedt verschillende producten aan voor in deze sectoren.

Zakelijk inkopen bij Nordic Style®

Spiegels voor in de hotelkamer

Als het gaat om het kopen van spiegels voor een kantoor of hotel, kunnen Nordic spiegels een elegante en praktische keuze zijn. Of het nu gaat om het ophangen van spiegels in de lobby of in de badkamer van de hotelkamers, Nordic Style® biedt een verscheidenheid aan stijlen en maten.

Kijk ‘ns wat vaker in de spiegel van de kapper…

Spiegels zijn een belangrijk hulpmiddel in een kapsalon, waar het essentieel is om klanten te voorzien van een goede look. De spiegels van Nordic Style® zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden gebruikt om jou, als haarstylist te helpen bij het creëren van nauwkeurige en stijlvolle kapsels.

Passpiegels voor kledingwinkel

Op zoek naar een mooie passpiegel voor jouw kledingwinkel? We hebben diversen modellen en afmetingen. Een passpiegel is onmisbaar in de paskamer, maar ook voor erbuiten kan het prettig zijn een passpiegel in de hoek te zetten of aan de wand te hangen.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van Nordic spiegels en andere Nordic items voor je bedrijf, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op

Mail ons

Product informatie of vragen over je bestelling? Mail ons info@nordic-style.nl

Bel ons

Productinformatie of vragen over je bestelling? Bel ons op +31 (0)182 700605

Veel gestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag in de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij, bel of mail ons

Over ons

Socials

Blijf op de hoogte van Nordic Style®

Keurmerk webwinkel
CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Add to cart