Kappers spiegels

Essentieel onderdeel van de inrichting

Als eigenaar van een kapsalon begrijp je dat spiegels een essentieel onderdeel zijn van de inricting. Ze spelen een cruciale rol bij het creëeren van een stijlvolle en functionele omgeving voor zowel kappers als klanten. Bij het kiezen van spiegels voor jouw kapsalon zijn er echter enkele belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden. In dit artikel delen we handige tips om je te helpen de  spiegels te selecteren die voldoen aan wat jij wilt voor jouw kapsalon.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij het aanschaffen van spiegels voor jouw kapsalon is kwaliteit een topprioriteit. Kies voor spiegels van hoogwaardig materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen dagelijks gebruik. Let op de dikte van het glas en de kwaliteit van de achterkant van de spiegel, aangezien deze factoren van invloed zijn op de levensduur van de spiegels.

Verlichting en Heldere Weergave

Goede verlichting is essentieel voor een kapsalon, en het is belangrijk om spiegels te kiezen die een heldere weergave bieden. Overweeg spiegels met geïntegreerde verlichting of zorg ervoor dat er voldoende lichtbronnen rondom de spiegels aanwezig zijn. Dit zorgt voor een optimale zichtbaarheid en nauwkeurigheid tijdens het knippen, stylen en kleuren van het haar.

Afmetingen en Plaatsing

Bepaal de juiste afmetingen van de spiegels op basis van de beschikbare ruimte in jouw kapsalon. Overweeg ook de plaatsing van de spiegels om een optimale zichtbaarheid voor zowel de kapper als de klant te garanderen. Naast de reguliere plaats om spiegels te plaatsen, namelijk tegenover de kappersstoelen, is het ook een aanrader een grote spiegel te plaatsen. Hierin kan de klant zijn of haar complete look opnemen. Daarnaast zorgt het voor een ruimtelijk geheel.

Stijl en Esthetiek

Spiegels spelen niet alleen een functionele rol, maar dragen ook bij aan de algehele esthetiek van jouw kapsalon. Kies spiegels die passen bij de interieurinrichting en de gewenste sfeer van jouw salon. Overweeg verschillende vormen, zoals een ronde spiegel, of een rechthoekige spiegel, maar ook een boogspiegel kan net hetgeen zijn wat het verschil maakt in jouw kapsalon.

Onderhoudsgemak

Het is belangrijk om spiegels te kiezen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Overweeg spiegels met een vuilafstotende coating, zodat ze langer schoon en helder blijven. Zorg er ook voor dat de randen van de spiegels goed zijn afgedicht om vocht en schimmelvorming te voorkomen.

Bij vragen, denken wij graag met je mee.

Bij het kiezen van spiegels voor jouw kapsalon is het essentieel om aandacht te besteden aan kwaliteit, verlichting, afmetingen, stijl, onderhoudsgemak en je budget. Door deze tips in gedachten te houden, kun je de juiste spiegels selecteren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling van jouw kapsalon. 

 

Over ons

Socials

Blijf op de hoogte van Nordic Style®

Keurmerk webwinkel
CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 13 reviews.
Add to cart