Nordic Style® geeft rust in je interieur

Rust in je interieur met Nordic Style®️ spiegels en Scandinavische items

Als je op zoek bent naar een interieur dat rust uitstraalt, dan helpen wij je graag op weg. Met onze collectie spiegels en Scandinavische items, zoals wandplanken, krukjes en bijzettafeltjes, brengen we een sereen gevoel in je huis. In deze blog lees je meer over ons en hoe jij rust in je interieur krijgt.

Inhoud:

  • Wie zijn wij en waar staat Nordic Style voor?
  • Rust in je interieur door: Kleuren, Materialen en Minimalisme.
  • De collectie spiegels: Ronde spiegels, boogspiegels, ovale spiegels, rechthoekige spiegels, vierkante spiegels, houten spiegels, passpiegels en organische spiegels.
  • Scandinavische items: Wandplanken, Krukjes, Bijzettafeltjes
  • Waar te koop?
  • Conclusie

Wie zijn wij en waar staat Nordic Style voor?

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat zich richt op het creëren van een Scandinavische sfeer in je interieur.

Nordic Style® is een online woonwinkel met een unieke collectie Nordic items. Het assortiment bestaat uit een grote collectie Nordic spiegels. Daarnaast hebben wij  een aantal items die door ons in eigen beheer zijn ontwikkeld. Net even anders, maar met de Nordic inspiratie. Wat wij graag willen bereiken met onze collectie is dat je jezelf thuis voelt en je kan bewegen in alle rust. Daar komen namelijk de mooiste ideeën uit voort. Zo is ook onze eigen lijn met Nordic interieur items ontstaan. De belangrijkste plek is thuis. Hier kom je tot rust en kan je helemaal jezelf zijn. Nordic Style® brengt rust in je interieur. Pure items in een lichte kleurstelling. Met de collectie van Nordic Style definieer je jouw gevoel van thuis.

Rust in je interieur

Breng rust in je interieur door het gebruik van kleuren, materialen en minimalisme. Voeg daarbij een stukje natuurlijk licht toe.

  1. Kleuren: Kleur heeft een grote invloed op de sfeer van een interieur. Om rust te creëren, is het belangrijk om te kiezen voor kleuren die rustgevend zijn voor de ogen, zoals wit, beige, grijs, lichtblauw en pasteltinten. Vermijd te felle kleuren en drukke patronen, omdat deze onrustig kunnen aanvoelen.

  2. Materialen: Materialen hebben niet alleen invloed op de uitstraling van je interieur, maar ook op het gevoel dat het oproept. Om een rustgevende sfeer te creëren, kun je kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout, linnen, katoen en wol. Deze materialen stralen warmte en gezelligheid uit en zorgen voor een ontspannen sfeer.

  3. Minimalisme: Minimalisme is een belangrijk kenmerk van rustige interieurs. Vermijd overbodige decoratie en houd het eenvoudig en functioneel. Kies voor meubels en accessoires die passen bij je interieurstijl en zorg dat er voldoende lege ruimte is tussen objecten. Een opgeruimd interieur zorgt voor rust en kalmte.

  4. Voeg licht toe aan je interieur. Zodra je eenmaal de rust in je interieur hebt gevonden, kan je ervoor kiezen extra natuurlijk licht in je interieur toe te voegen. Dit doe je gemakkelijk door te spiegelen. Zet een grote spiegel tegen de wand of hang de op, zodat het natuurlijk licht wordt gevangen. Dit geeft een ruimtelijk beeld en creëert op een natuurijke manier de rust.

Door deze kenmerken te combineren en te gebruiken in je interieur, kun je een rustgevende en ontspannen sfeer creëren. Het belangrijkste is om te kiezen voor wat bij jou en je levensstijl past en om te zorgen dat je je thuis voelt in je eigen interieur.

De Collectie spiegels

Nordic Style®️ biedt een prachtige collectie spiegels aan in verschillende vormen en maten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten spiegels uit ons assortiment:

Ronde spiegels: De ronde spiegels van Nordic Style®️ zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn perfect om een statement te maken in je interieur.

– Ovale spiegels: De ovale spiegels zijn elegant en tijdloos en passen perfect in een Scandinavische interieurstijl.

– Rechthoekige spiegels: De rechthoekige spiegels van Nordic Style®️ zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ideaal om te gebruiken als wanddecoratie of als passpiegel.

– Vierkante spiegels: De vierkante spiegels zijn minimalistisch en passen perfect in een Scandinavisch interieur.

– Boogspiegels: Een boogspiegel is helemaal de trend van de komende jaren. Elegantie is wat deze spiegel uitstraalt. Te verkrijgen als passpiegel, staande spiegel of als spiegel aan de wand.

– Houten spiegels: Hout staat voor scandinavisch, ofterwijl Nordic Style. Bekijk ook deze onze collectie met houten spiegels, zoals de boogspiegel en de rechthoekige spiegel van hout. Een ware toevoeging voor rust in je interieur.

Scandinavische items

Naast spiegels biedt Nordic Style®️ ook een breed scala aan Scandinavische items aan, waaronder wandplanken, krukjes en bijzettafeltjes.

– Wandplanken: De wandplanken van Nordic Style®️ zijn perfect om je favoriete spullen op te zetten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout, zoals Eiken en Essen, zoals de zwevende wandplank.

– Krukjes: De krukjes van Nordic Style®️ zijn perfect als extra zitplaats of als decoratief item in je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in neutraal hout met rotan.

– Bijzettafeltjes: De bijzettafeltjes van Nordic Style®️ zijn perfect om je drankje op te zetten of als decoratief item in je interieur.

Waar te koop?

Nordic Style®️ producten zijn verkrijgbaar via onze webshop en bij verschillende retailers in Nederland. Ook interesse als retailer, meldt je dan aan via onze B2B .

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een interieur dat rust uitstraalt, dan is Nordic Style®️ de perfecte keuze voor jou. Met onze collectie spiegels en Scandinavische items brengen we een sereen gevoel in je huis. Door het gebruik van lichte kleuren, natuurlijke materialen en minimalisme, creëren we een Scandinavische sfeer in je interieur. Bekijk onze collectie en  breng rust in je interieur met Nordic Style®️

CLOSE
De waardering van nordic-style.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 10 reviews.
Add to cart