Ronde spiegel Elegant 60 cm

 69.00

Levertijd: Gratis thuisbezorgd binnen 3 werkdagen.

Beschrijving

Beschrijving

Ronde spiegel Elegant, een tijdloze toevoeging aan jouw interieur

Een mooie spiegel kan een kamer transformeren en een gevoel van ruimte en licht toevoegen. De Ronde spiegel Elegant is daar een perfect voorbeeld van met zijn 60 cm doorsnede. Zijn zwarte of gouden kleur past in vrijwel elk interieur en voegt de spiegel een elegante touch toe aan jouw muur.

Het dunne lijstje van de ronde spiegel Elegant

De naam van de spiegel zegt het al: Elegant. Dit komt voornamelijk door het dunne lijstje om de spiegel heen. Hierdoor is de spiegel maar 0,5 cm diep. Het lijstje is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een gouden randje of een zwart randje. Hierdoor ziet de spiegel er luxe en elegant uit en voegt hij net dat beetje extra toe aan jouw interieur.

Gemakkelijk op te hangen

Een ander groot voordeel van de Ronde spiegel Elegant is dat hij gemakkelijk op te hangen is. Dit komt doordat er aan de achterkant van de spiegel een ophanghaakje zit. Hierdoor kun je de spiegel snel en eenvoudig ophangen, zonder dat je hiervoor extra gereedschap nodig hebt. Dit maakt de spiegel niet alleen stijlvol, maar ook nog eens praktisch in gebruik.

Een tijdloos design

De Ronde spiegel Elegant heeft een tijdloos design, waardoor hij jarenlang mee kan gaan en niet snel zal gaan vervelen. Door zijn elegante uitstraling past hij in vrijwel elk interieur en kan hij dienen als een mooie toevoeging in elke kamer.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer

NS024-Z
NS024-G

Geschikt voor binnen/buiten

Binnen

Bevestiging

Aan de muur

Gewicht

3.4 kg

Afmetingen item

L60 x B60 x H0.5

Afmetingen verpakking

L65 x B65 x H5

Kleur

Goud, Zwart

Materiaal

Staal

Maat

60cm